1 februari

Wilms i Sverige – Ny medlem i Solskyddsförbundet

Vi har glädjen att hälsa en ny medlem välkommen till förbundet:

Wilms är ett familjeföretag grundat 1975 i Belgien, som idag har över 200 anställda och flera unika lösningar för solskydd, jalusier och ventilation, bland annat var man först med en specialkosnstruerad zipscreen som byggs in helt osynligt i väggen.

På Wilms i Sverige finns Ludwig Samuelsson. Han berättar att man jobbar efter tre ledord: innovation, kvalitet och hållbarhet.

 

–  Precis som i en familj bygger allting på att man delar samma grundvärden och värderingar. Wilms strategi har alltid varit vertikal integration där vi kan forska, utveckla, tillverka och leverera samtliga produkter under ett och samma tak, detta gör att vi kan erbjuda längre garantitid men också effektivare leveranstider.

I dag har Wilms flera patent och ensamrätt på flera produktserier och komponenter, bland annat ett system med integrerad ventilation och solskydd.

 

–  Vi har alltid drivits genom att våga ta första steget och springa i framkant med lösningar för framtiden.

 

2013 så togs de första steget in på den svenska marknaden.

 

–  Idag mer än 10- år senare så jobbar vi mer än någonsin med hållbarhet och långsiktighet med att hjälpa arkitekter och samarbetspartners att lyckas med energibesparingar och bekvämligheter via solskydd, jalusier och ventilation, avslutar Ludwig Samuelsson.

 

Och vi hälsar förstås välkomna till Svenska Solskyddsförbundet