10 mars

Vi välkomnar WM Solskydd

WM Solskydd i Kungsbacka är Solskyddsförbundets nyaste medlem.

 

Företaget skapades så sent som 2022 när Mathias Johansson utökade verksamheten för Watt Meister EL AB att erbjuda solskydd utöver elinstallationer. Ola Madsén anställdes i samband med detta och med sin mer än 25-åriga erfarenhet av solskyddsbranschen blev de ett bra team.

– Kombinationen att ha en möjlighet att erbjuda kunder både elinstallation och solskydd under samma tak är en konkurrensfördel, säger Ola Madsén.

 

WM Solskydd kommer i första hand rikta sig till kommersiella fastighetsägare som vill sänka sin elförbrukning.

– Med rätt sorts solskydd kan de sänka elförbrukningen ordentligt, poängterar Ola. Under sommaren bidrar solskydden till mindre energiförbrukning på grund av mindre behov av luftkonditionering. Under vintern fungerar det som en extra isolering för fönster och kan behålla en jämnare temperatur då det minskar kallrasen.

 

Vi frågar vad som gör WM Solskydd speciella, vad de själva ser som sticker ut bland andra i branschen?

– Det som gör oss unika är att vi levererar en helhetslösning med en färdig installation av automatiserat klimatfilter, berättar Mathias. När vi kommer ut till kund vid inmätningen ser vi till att solskyddet ska passa och gör en plan på hur elinstallationer ska utföras för att det ska bli både kostnadseffektiva och bli så dolda som möjligt. Vi vill göra det så snyggt som möjligt för våra kunder!

 

Framtidsplanerna för företaget är ambitiösa:

– Med vår helhetslösning räknar vi med att bli en av de ledande leverantörerna av solskydd i Göteborg och dess kranskommuner inom tre år.

 

Välkomna som medlemmar säger vi på Svenska Solskyddsförbundet!