31 oktober

Vi välkomnar Ahlströms som ny medlem i Solskyddsförbundet

 

Det är alltid lika roligt att få berätta när vi fått en ny medlem i Svenska Solskyddsförbundet. 

 

Nu välkomnar vi Ahlströms Sthlm, ett familjeägt företag som levererar och installerar gardiner, rullgardiner samt invändigt och utvändigt solskydd.

I Sollentuna finns ett fint showroom, men projekten kan finnas i hela Sverige och både i offentlig miljö och på privatmarknaden.

 

–  Vårt mål är att tillhandahålla ett komplett utbud av tjänster, berättar Tove Wachsmann, VD och ägare till bolaget sedan 2004. Men från början var Ahströms ett golvföretag.

 

Inredning blev viktigare genom åren och när Tove klev in förändrades, utvecklades och växte Ahlströms. Men bredden i utbudet finns kvar;

–  Kvalité och kunskap är viktigt, fortsätter Tove, för våra kunder ska alltid kunna känna sig trygga med oss som leverantör. Och så ska de känna att de kan hitta allt på ett och samma ställe, oavsett om de vill komplettera sitt projekt med inredningsaccessoarer eller utomhustextilier.

 

På Solskyddsförbundet gläds vi åt en ny medlem med tyngd och erfarenhet inom gardin- och textil och önskar förstås Ahlströms hjärtligt välkomna.