25 mars

Växjö Färg & Tapet Solskydd AB – Ny medlem i Svenska Solskyddsförbundet

Solavskärmning är mer aktuellt än någonsin, inte bara för att vårsolen äntligen tittar fram, utan även för att förståelsen kring sambanden mellan hälsa, energieffektivisering och solskyddsbranschen växer.

Och det gör i sin tur att vår branschorganisation också växer.

Idag välkomnar vi:

Växjö Färg & Tapet Solskydd AB

Företaget är ganska nystartat, men det saknas inte erfarenhet i firman då ägarskapet delas mellan Smålands Solavskärmning och Växjö Färg och Tapet.

Till vardags styrs företaget av VD Jonas Strand, som berättar att de disponerar en stor butik i Växjö där solskyddsprodukter är en del i utställningen och tillsamman med inredningsprodukter utgör ett fullbreddssortiment.

–  Vår affärsidé är att inom regionen verka som en professionell samarbetspartner på projektmarknaden, säger Jonas. Där har vi redan idag har en stark etablering vad gäller måleri, golv och badrum. Och vi ser den här konsolideringen som en framgångsfaktor, eftersom vi kan vara en bredare leverantör och samarbetspartner inom flera produktområden. Detta skapar besparingar både ekonomiskt och tidsmässigt för våra kunder.

 

Nya samarbetsavtal på styr- och elsidan kompletterar företagets kompetens för montagen, menar man på Växjö Färg & Tapet Solskydd. Men även privatkunder kommer att kunna få nytta av det nya företaget, eftersom man jobbar med öppettider 7 dagar i veckan i sitt showroom och erbjuder gratis hembesök för konsultering av olika solskydds-  eller gardinlösningar.

– Vi känner oss glada och ödmjuka inför medlemsinträdet i Solskyddsförbundet, säger Jonas. Vi ser det som en oerhörd styrka i vårt erbjudande mot marknaden.

 

Vi hälsar förstås hjärtligt välkomna till Svenska Solskyddsförbundet!