25 april

Välkomna till Solskyddsförbundet Thoréns Interiör AB!

Vi är mycket glada att hälsa ytterligare en ny medlem till Svenska Solskyddsförbundet:

Thoréns Interiör AB.  

 

Jessica Thorén sköter om verksamheten, som fokuserar på solavskärmning och gardinuppsättningar till nyproducerade bostäder i Västra Götaland.

Man jobbar med de stora bostadsutvecklarna i Göteborg och projekterar för infästningar för kommande utvändiga solskydd samt erbjuder bostadsköpare solskydd, insynsskydd och gardinuppsättningar redan innan deras nya bostäder är inflyttningsklara:

 

” Vi läser in projekten, följer byggnationen och medverkar vid diverse informationskvällar och visningar för att på bästa sätt kunna erbjuda bostadsköparna det allra bästa produkterna och lösningarna till deras nya hem. Vi samverkar också med diverse styrelser och hjälper föreningar med alla de frågor som kan uppstå angående utvändig solavskärmning och bestämmelser kring kulörer och produktval.”

 

Thoréns Interiör jobbar även med gardinuppsättningar och solavskärmning i den offentliga miljön, och samarbetar med de stora inredarna i Göteborg.

 

”Vi erbjuder företag, hotell, restauranger, skolor, sjukhus eller butiker skräddarsydda gardinuppsättningar och solskydd för att skärma av, reducera ljudnivåer, insynsskydda eller bara för att göra den offentliga miljön vacker och trivsam.

Vi för också dialog och samarbetar med diverse arkitekter angående nybyggnationer och ombyggnationer i den offentliga miljön. Oavsett om det gäller utvändiga motoriserade produkter eller romantiska hängande längder på insidan, så besitter vi kunskapen.”

 

Varmt välkomna till Svenska Solskyddsförbundet!