17 mars

Välkomna till Solskyddsförbundet Designsegel!

Solskyddsförbundet har glädjen att presentera ytterligare en ny medlem. Och denna gång en medlem med lite annorlunda profil:

Designsegel Sverige AB startade 2015 i Sverige av Dan Poltrago & Martin Bengtsson, men verksamheten har funnits sedan 2006 i norra Queensland, Australien där delägaren Martin då bodde och verkade.

 

”Med starkt fokus på kvalité och kundservice skapades ett välkänt företag med mycket gott renommé”

 

Designsegels exklusiva australiska solsegel ger varje fastighet/tomt en unik prägel. Ett skräddarsytt skydd mot sol, vind och regn för kundens favoritplats, berättar Martin och fortsätter:

 

”Våra solsegel är av exklusiva material, med en kvalitet som testats och använts under mer än 40 år i Australien i de tuffaste klimat- och väderförhållanden. Designsegel Sverige erbjuder det enskilt bästa solsegelmarknaden har att erbjuda vad det gäller funktionalitet, hållbarhet och design.”

 

Dan Poltrago som är den andra halvan av Designsegel, säger att varje liten detalj är genomtänkt i installationen, allt från fästpunkter, stolpar, nyans och seglets skärningar.

 

”Installationer är dessutom så hållbara att Designsegel ger 10 års garanti på sin produkt. Och för att underlätta för kunden har vi även ett serviceavtal som gör att de inte behöver lyfta ett finger. Vi sätter upp seglet när det börjar bli vår och tar ner det på senhösten och tiden mellan förvarar vi det torrt och säkert.”

 

Välkomna säger vi i Solskyddsförbundet!