11 augusti

Två nya medlemmar i Solskyddsförbundet!

Det är alltid lika roligt att hälsa nya medlemmar välkomna till vår branschorganisation. Och extra roligt är det förstås att välkomna TVÅ nya medlemmar.

 

54 år i branschen!
Denna imponerande erfarenhet stoltserar Markishuset-Stijo-Inredningar med.
Markishuset har en egen verkstad, och showroom i Skogås söder om Stockholm, där man skräddarsyr persienner och vertikaler, markiser för altaner och balkonger, fristående regn- och solskydd för torg och uteserveringar, pergola samt uterum.

– Allt för att göra kundernas tillvaro mer angenäm både ute och inne, säger Dimitris Mitsios, som äger företaget.

 


 

I Hedemora finner vi Sjönsbo Montage, som också har många års erfarenhet i bagaget.

Ulf Axelsson som driver bolaget berättar att man varit i branschen sedan 1987.  Hans företag är specialister på montage av solskydd på balkonger, och jobbar tätt med företaget Balco. Det kan vara riktiga utmaningar ibland förstår vi;

–  Många gånger måste vi agera ”uppfinnarjocke” på plats, säger Ulf.  Förutsättningarna skiljer sig alltid lite från balkong till balkong – även i samma byggnad.  Därför har vi med en mindre verkstad på varje uppdrag!  Och vi är aldrig färre än tre montörer på plats.

Att gå med i Solskyddsförbundet har legat på agendan för Sjönsbo Montage ett bra tag. När man nu ”kom till skott” ser man fram emot de utbildningsmöjligheter som ett medlemskap ger.

 

Svenska Solskyddsförbundet hälsar  båda dessa nya medlemmar hjärtligt välkomna!