21 juni

SolFilmsProdukter i Ängelholm går med i Solskyddsförbundet

I Ängelholm finns vår senaste medlem; Vi hälsar SolFilmsProdukter AB välkomna till Svenska Solskyddsförbundet.

Solfilmsprodukter AB är grossist och distributör av fönsterfilmer i Sverige.

Cecila Morgan är företagets VD, och hon berättar att de kan stoltsera med snart 50 års erfarenhet på området!

Företaget strävar efter att vara en komplett leverantör och ha ett brett produktsortiment från LLumar, världens största tillverkare inom fönsterfilmbranschen.

Cecila Morgan menar att deras styrka är att kunna erbjuda kvalitetsprodukter och teknisk kompetens tillsammans med en äkta servicekänsla.

SolFilmsProdukter har ett stort antal återförsäljare runt om i hela landet, och man arbetar redan med flera av förbundets medlemmar, säger Cecilia.

– Att vi nu går med i Solskyddsförbundet känns som ett steg i rätt riktning för att ”knyta an” till den plattform där många av våra kunder befinner sig då vi traditionellt sett tidigare arbetat mer mot glasbranschen. Vi tror på att vi befinner oss i en expansiv bransch och att ett medlemskap i Solskyddsförbundet kommer att kunna ge många goda synergieffekter.

Återförsäljarnas kompetens är viktig för SolFilmsProdukter, och man arbetar kontinuerligt med praktiska och tekniska utbildningar i försäljningsledet.

– För oss är det otroligt viktigt att våra återförsäljare kan ge kunderna råd på bästa sätt, ha koll på tekniska fönsterfilmsfrågor och förstås utföra kvalitetsmässiga fönsterfilmsinstallationer, säger Cecilia.

 

Och vi säger förstås välkomna till vår branschorganisation Svenska Solskyddsförbundet