21 juni

Ryds Glas ny medlem i Svenska Solskyddsförbundet

Glas finns överallt i samhället, både inne- och utomhus och förstås i våra fasader.

I solskyddsbranschen jobbar vi nästan alltid i relation till glas, och därför är vi glada över att få välkomna Ryds Glas som ny medlem i vår branschorganisation.

 

Med 60 glasmästerier är Ryds Glas AB både Sveriges största och mest lokala glasmästeri.  Jörgen Häll  är kvalitetsansvarig på Ryds, och han berättar att Ryds jobbar långsiktigt och ser helheten, och att solskydd därför ses som ett eget område.

 

–  Det är viktigt att hitta en helhetslösning för kunden – vem det än är och vilket behovet än kan vara, säger Jörgen och fortsätter; Endast glas löser inte alltid ett komplett solskydd. Genom att kombinera rätt produkter med varandra får man den bästa lösningen.

 

För Jörgen är ett medlemskap i Solskyddsförbundet en självklarhet. Det är inget alternativ att stå utanför, menar han, om man som vi jobbar med solskyddsprodukter.

 

– Vi gick med i förbundet för att känna tillhörighet till branschens organ. På så sätt kan vi både bidra och dra nytta av att tillsammans med kollegor göra rätt saker i en spännande bransch.

 

Vi på Solskyddsförbundet hälsar förstås Ryds Glas varmt välkomna och ser fram emot  en ny medlem som kan bidra med kunskap och kompetens om glas, så vi tillsammans blir ännu bättre.