3 februari

Nytt år ny medlem

I det charmiga Karlshamn i Blekinge finns Deltema Markis & El, och vi är mycket glada att de nu träder in som nya medlemmar i Solskyddsförbundet.

 

Firman drivs av Alexander och Thomas Eriksson – far och son – och som firmanamnet antyder hanterar man både solskydd och elinstallationer.

– Vi har varit i branschen 20 år nu, berättar Thomas, för markiser har varit en del av verksamheten i min ingenjörsfirma. Men sen en tid tillbaka har allt som rör solskydd lagts i det nya företaget.

Eftersom Alexander är elektriker kan Deltema ge en helhetslösning för allt som har med solskydd att göra, inklusive all elektrisk installation av olika typer av motorstyrning.

 

För Thomas och Alexander är kontakten med kunderna väldigt viktig.

Vi vill dela med oss av vår kunskap, säger Alexander, och vi är bra på att lyssna in kundens tankar och behov så att man kommer fram till den bästa lösningen tillsammans.

I första hand jobbar Deltema Markis & El i Blekinge. Men via sin webshop kan de även leverera solskyddsprodukter till kunder i hela Sverige, för montering av kunderna själva.

 

Vi önskar hjärtligt välkomna till Svenska Solskyddsförbundet!