17 december

AMA Norrland AB är Solskyddsförbundets senaste medlem

Vi är mycket glada att kunna välkomna en ny medlem till vår branschorganisation;

AMA Norrland  styrs sedan ett år tillbaka av Carolina Åstrand. Men både Carolina och det som idag är AMA Norrland har lång erfarenhet från branschen.

 

I Timrå har man nämligen designat och tillverkat markiser i över 60 år, och Carolina själv har med än 10 år av solskyddsarbete i bagaget. Förutom egentillverkade markiser så kompletterar man via underleverantörer för att ha ett så brett utbud som möjligt.

AMA Norrland jobbar via återförsäljare i hela landet. Det är allt från renodlade markisbutiker till glasmästerier och byggvaruhus.

 

 – Och vi ställer lika höga krav på dem som på oss själva, berättar Carolina. Från första skruven i markisen till sista skruven på fasaden så ska produkten och bemötandet vara professionellt!

 

Men det är också viktigt att våra återförsäljare har bra access till oss och vårt material, och då är återförsäljarportalen till bra hjälp.

 

– Vår policy är att våra återförsäljare ska ha fått respons inom en vardag, oftast samma dag, oavsett om det gäller orderbekräftelse, offerter eller allmänna frågor.

 

 

Vi önskar varmt välkomna till Svenska Solskyddsförbundet!