Solskyddspriset 2016 - här är tävlingsbidragen

Till årets upplaga av solskyddsbranschens prestigefyllda tävling Solskyddspriset har Svenska Solskyddsförbundet fått in hela 23 tävlingsbidrag. Vi har i år fått in många olika fina exempel på solskyddsinstallationer som bidrar till ett bättre inomhusklimat och energibesparingar för både kontorsfastigheter, skolor och villor, ofta med god design. Solskyddsprisets jury har nu en inte helt lätt uppgift att utse årets vinnare som koras på Svenska Solskyddsförbundets kongress i Göteborg den 10:e november. Nedan hittar du årets tävlingsbidrag:

Solskyddspriset 2016 tävlingsbidrag

Solskyddspriset 2016 är en tävling gällande solavskärmningsinstallationer (på fasad eller fristående) färdigställda 2014-2016 för alla typer av byggnader, kommersiella eller privata – nybyggnation eller befintliga. HÄR hittar du vinnare från föregående år.