Nytt år och nya medlemmar

Björneröd Solskydd AB från Askim är det första nya medlemsföretaget i Svenska Solskyddsförbundet för 2012 som vi har äran att presentera. Dessutom så ingår sedan 1:a januari också AMA Design som medlem hos oss.

Vi hälsar Björneröd Solskydd och AMA Design varmt välkomna in i Svenska Solskyddsförbundet!

Björneröd Solskydd grundades 1971 av Evert Björneröd.
Vad vi erbjuder våra kunder är tillgänglighet, service, personligt bemötande och givetvis det rika och pris vänliga utbudet av alla slags solskydd för både utomhus samt inomhus miljöer. Utöver det så introduceras ständigt nya produkter som ger kunden det bästa samt senaste inom solskydd för alla slags behov. Vi utför även service, reparationer och översyn.

Björneröd Solskydd AB
Datavägen 12 B
432 36 Askim
e-mail: info@bjornerods.se
web: www.bjornerods.se

AMA Design tillverkar Svenska markiser för restauranger, projekt och privatmarknaden sedan 1954. Produkterna har en Svensk design som upfyller både funktion och estetik.

AMA Design
441 39 Alingsås
e-mail: info@amadesign.se
web: www.amadesign.se

Under Medlemmar hittar du våra övriga medlemsföretag.